De 10 tips du bør vide for at holde en havefest

En del af appellen i sommermånederne er, at de er en stor undskyldning for at holde en afslappet fest. Det er en tid, hvor familie og venner ser frem til at læne sig tilbage og slappe af uden for, drinks i hånden, overbevist om, at ingen vil sætte forventninger om formaliteter. Af denne grund behøver en udendørs havefest ikke at være avanceret for at være en god fest. Nedenfor er nogle tips og tricks til at gøre din planlægning minimal og din fest imponerende.

1. Hold det nemt
En rulle slagter papir eller brunt papir kan lægges ud som bordløbere og er en hurtig og nem måde at rydde op på. Ved at holde bordet i neutrale farver som brun og beige, kan du se på plader, sølvtøj og servietter for at give farve til din opdækning.

2. Vær modig
Sommeren er bedst repræsenteret med lyse farver, så hvorfor ikke bruge det til din fordel? Det er en oplagt chance for at lege med nuancer og opdæknings kombinationer, som du typisk kan vige væk fra. Der er utallige muligheder for at prøve: fra koboltblå tallerkener med pastelgrøn salatskåle til vand glas af alle former og størrelser på hver plads. Vær ikke bange for at kombinere primær farvede tallerkener og skåle, eller bland og match sølvtøj; gør det, det skaber en afslappet opdækning, der minder dine gæster om at slappe af og nyde sig selv.

3. Lys
Flydende fyrfadslys i marmeladekrukker er en smuk tilføjelse til et udendørs bord og er også en praktisk sommer dekoration. Forskellige blandinger af æteriske olier som lavendel og citron eukalyptus anvendes ofte som insekt afskrækningsmidler som et alternativ til hårde kemikalier. Tilsæt nogle dråber (ca. 40 af hver) i krukkerne og læg nogle citron og lime skiver i bunden. Tilføj en kvist rosmarin til dine lyskrukker for en duftende og effektiv måde at holde insekter væk.

4. Stemnings belysning
Hold festen gående om aftenen ved at oplyse natten med elegant belysning. bind hvide julelyskæder omkring i gården eller hæng mini lanterner over bordet og op i træerne. Tiki fakler og yderligere marmeladekrukker med lys kan også spredes i udkanten af ​​din fest for ekstra belysning.

5. Hold det friskt
En hjemmelavet buket har ofte meget mere karakter end noget, du kan hente fra blomsterhandleren. Lav dine egne blomster arrangementer med friske klip af sommerblomster som tusindfryd og roser. Tilsæt nogle mynte kviste i glasflasker til ekstra myg beskyttelse og et færdigt udseende.

6. Genbrug
Gem vin og øl flasker for at blande og matche vaser rundt om på bordet. Hvis du har lidt ekstra tid om natten før din fest, så prøv at male på dine flasker med to lag af en mat farve. Dine gæster har ingen anelse om, at dit hjems tilbehør blev samlet ind efter en afslappende aften derhjemme.

7. Isterninger
Tilføj nogle farver til dine gæsters vandglas ved at lave rosenblade isterninger. Placer en eller to (ubehandlede) rose kronblade i hver kube af en silicone isterningbakke, fyld den med destilleret vand og frys i mindst to timer. Sørg for at bruge en silikonebakke versus almindelig plastik, så kan isterningerne nemt kan komme ud og ikke ridses i processen. Du kan også prøve at tilføje andre ekstramaterialer i isterningerne, såsom skivede agurker, violer og rosmarin.

8. Afspilningslister
Oprettelse af en playliste til din fest vil hjælpe med at sætte stemningen om aftenen. Bestem, om du foretrækker at have lavt baggrundsmusik eller sange, som dine gæster vil kende og (højst sandsynligt) synge med på. Tænk frem og start med at lave din playliste en uge eller to før, så du gradvist kan tilføje sange i dagene op til festen. Tilføj nok sange til at spille uafbrudt i løbet af natten, så dine gæster ikke ender med at høre de samme sange igen og igen.

9. Spar drikkevarer
Spar drinks ved at toppe dem med muffinpapir for at forhindre insekter fra at flyve i glassene. Sugerør kan sidde fast direkte gennem hver papir for en hurtig og nem løsning.

10. Bliv afkølet
Frys vandballoner for at holde drikkevarer kolde. Fyld dem kun op til størrelsen af ​​et baseball og læg dem i et tin kar. Det er en dekorativ måde at holde drikkevarer på lager udenfor, og ingen skal dykke i en spand smeltende isvand for at finde forfriskninger.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event