Top bryllups budget tips

Prioritere dine bryllups leverandører
Bestem med din partner hvilke dele af dagen der er vigtigst for jer. Ønsker du at fokusere på bryllups menuen og drikkevarer, eller er underholdning og levende musik en vigtig del af dagen for dig? Er bryllups mode en prioritet, eller er det mere vigtigt at investere i din fotograf? At have denne diskussion inden du begynder bryllups planlægningen kan hjælpe dig med at beslutte, hvilke områder du virkelig vil bruge dine penge på, og hvilke områder du har råd til at skære på.

Forvent at gå over dit bryllups budget
Selvom vores bryllups budget tips bør hjælpe med at give dig en ide om, hvor meget bryllupper koster, ved vi, ved at tale med andre brudepar, at over 50% af bryllupperne ender med at gå over budgettet. Vi anbefaler at holde 10% af dit samlede bryllups budget tilbage til nødsituationer eller uventede omkostninger. Hvis du har en lille skjult sparegris, kan den hjælpe dig med at håndtere ting, der dukker op, uden at gå i minus.

Hold din bryllups gæsteliste kort
Dette er et vanskeligt område at forhandle om, men den hurtigste måde at reducere bryllups omkostningerne, er at holde dit gæste antal nede. At have et mere intimt bryllup betyder, at de samlede omkostninger til dit bryllups lokale, catering og drikkevarer går ned, hvilket gør det til den enkleste måde, at planlægge et bryllup på et budget.

Gifte sig i bryllups lavsæsonen
En anden hurtig måde at reducere prisen på dit bryllup, er at gifte sig i mindre populære måneder eller på en hverdag, da efterspørgslen bliver meget lavere. Fredage og lørdage vil sandsynligvis koste det samme, mens torsdage og søndage er stigende i popularitet. De billigste måneder at gifte sig er januar, februar, marts, oktober og november.

Vær på forhånd om dit bryllups budget
Du kan altid spørge dine bryllups leverandører om en rabat. Vi finder den nemmeste måde, at spare penge hos leverandører på, er at fortælle dem, hvor meget du budgettere og spørge dem, hvilke ændringer der kan foretages for at holde omkostningerne nede.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event