Top ti råd til event uden stress

At have gæster behøver ikke at fremkalde et mildt angst angreb. Her giver vi de ti bedste måder at forberede til en fest uden at miste overblikket; trods alt er den bedste vært en der rent faktisk nyder deres egen fest.

  1. Forenkle gæstelisten. Jo flere personer du inviterer, jo mere kompliceret gør du dit event, og jo mindre mulighed har du for at snakke med hver gæst. Inviter tætte venner, et par personer, du gerne vil genoprette forbindelse til, og et par andre, du tror, ​​ville passe godt sammen med alle andre.
  2. Start planlægningen tidligt. Vælg et tema og send ud invitationer 4 til 6 uger før en formel begivenhed eller 2 til 3 uger før en afslappet samling. Du må også gerne indsamle ideer til menuen og indretningen på forhånd.
  3. Opret et budget og følg det. Find ud af, hvor meget du kan bruge, uden at sprænge banken og sæt en grænse for mad, drikke, underholdning og andre vigtige nødvendigheder. Hvis du ikke har råd til at ansætte en caterer, overveje at lave en taco bar eller en anden nem gør-det-selv station for mad.
  4. Lav en tjekliste. Skriv ned alt fra “check svar på invitationer” til “opsæt tag selv baren.” Det føles ikke kun godt at tjekke dem af, men det er den eneste måde at vide, hvad der stadig skal gøres.
  5. Få hjælp. Hvis tanken om at rengøre dit hus er for overvældende, skal du ansætte nogen til at rengøre det før og måske endda efter festen. Hvis venner eller familie tilbyder en hånd, lad dem. Delegering af et par ansvar til kære – fx at støvsuge eller opsætte blomster – er en stor hjælp.
  6. Hold menuen enkel. Lav en eller to ting selv (alle har en specialitet) og find leverandør eller køb resten. En vært bør aldrig være en slave i køkkenet, når gæsterne ankommer, så tilbered retter, der let kan opvarmes og køb favoritter som ovnbagte kyllingelår og indbagte rejer.
  7. Server en speciel cocktail. Du ønsker ikke at ryste martinis hele dagen, så vælg en drink du kan lave i kande (sangria, dark’n´stormy) og fylde på med masser af øl og vin.
  8. Bestil hvad du kan online. Hvis det er en bestemt størrelse duge eller farve af servietter du er efter, er det bedst at kigge på nettet end at køre over hele byen på udkig efter det. Det bliver jo ikke nemmere end at få en pakke leveret til døren.
  9. Opret en afspilningsliste. Musik er afgørende for en fest, og hvis dit budget ikke tillader en DJ, skal du lave en spilleliste fra din egen musiksamling eller indstille en internetradio-tjeneste som f.eks. Pandora eller iTunes Radio. Vælg et par stationer, der passer til lejligheden og appellere til alles smag.
  10. Gør så meget som du kan på forhånd. Uanset om det er dekoration, dækning af bordet eller tilberedning af madvarer, der kan være natten over i køleskabet, er det vigtigt at få tingene gjort forud for tiden. At skabe den rigtige stemning til din fest tager tid, så tackle indretningen et par dage før.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event