Vælg det rigtige sted til dit bryllup

Når det kommer til bryllups planlægnings beslutninger, er det at vælge det perfekte bryllups sted, der passer til din smag og budget, en af ​​de vigtigste beslutninger, du skal lave. Ikke alene skal du overveje stedets beliggenhed og størrelse, men også catering og indkvartering til dine gæster. Du skal også undersøge og besøge utallige steder og overveje, om de bare passer til dit drømme bryllup.

Søgningen efter bryllups steder kan blive nedslidende, hvis du ikke ved, hvilken slags bryllup du ønsker. Hvis du rammer vejen til ‘Jeg gør bare’, uden at have nogen ide om, hvilken slags bryllups sted der passer til din smag, kan denne vejledning hjælpe. Vi har samlet nogle af de mest populære bryllups typer og hvem det ville være egnet til hvad. Tiden er afgørende, når det kommer til bryllups planlægning, så uden yderligere forsinkelser – lad os komme til det!

Udendørs bryllups steder
Når det kommer til udendørs bryllups steder, er mulighederne uendelige. Det spænder fra et have bryllup til en strand og et lade bryllup. Hvis du er en brud, der er i et med naturen, vil denne type bryllup være for dig. Hør fuglene, der synger i en have fuld af blomster eller lyt til lyden af ​​bølger, mens du knytter knuden, efterfulgt af at danse natten væk under stjernerne eller ved siden af ​​et bål. Så byt dine bryllupstiletter ud med cowboystøvler eller klip-klappere og kom ud i det store udendørs.

Udendørs bryllups steder er perfekte til dig, hvis:

Du elsker naturen
Du er ivrig efter at gøre hvad der er nødvendigt i tilfælde af dårligt vejr.
Du er ikke nøjeregnende med indretningen.
Du vil have mere frihed til at tilpasse dit bryllups sted.
Du er åben for en humanistisk eller spiritualistisk ceremoni, hvis det er nødvendigt.
Start din søgning efter udendørs bryllups steder her på siden.

Hotel bryllups steder
Hotel bryllupper kommer med alle de moderne faciliteter, og kan ofte prale af luksuriøse værelser, on-site catering og hektar med betagende grunde, med ekspert personale ved hånden og catering til alle dine lyster. Masser af hoteller tilbyder let tilpassede bryllups pakker for at gøre bryllups planlægning så let som muligt, og dine gæster kan nemt trække sig tilbage til deres værelser efter at have danset natten, og så møde dig til en lækker morgenmad næste morgen.

Hotel bryllupper er perfekte til dig hvis:

Du har et bryllup med masser af gæster, der rejser lang vejs fra.
Du ønsker on-site catering.
Du planlægger et stort bryllup med en stor reception.
Du vil nemt give dine gæster indkvartering.
Du vil gerne have en bryllupskoordinator til at hjælpe dig med logistik.
Start din søgning efter hotel bryllup steder her på siden.

Lade bryllup
Lader er et klassisk valg til et bryllup, da vi har så mange smukke lader i hele Danmark. Med deres smukke rustikke stemning og træinteriør, er lader perfekte til par, der ønsker noget mere afslappet men stadig romantisk. Nyd landskabet, fritlagte bjælker med lyskæder og pynt, og smukke fotomuligheder, alt sammen mens du nyder moderne faciliteter og lydsystemer.

Lade bryllupper er perfekte til dig hvis:

Du elsker alt vintage.
Du er en fan af landskabet.
Du vil have fleksibilitet, når det kommer til opsætningen af modtagelse og ceremoni.
Du vil have noget, der virker i alle sæsoner.
Start din søgning på lørdag bryllup steder her på siden.

Gods bryllup
For glamourøse brude, der gerne vil føle sig som noget ud af et eventyr, kan du ikke gå galt med et elegant Gods bryllup. Gods og store landhuse har fantastiske plads til både bryllups ceremonier og receptioner. Så hvis du altid har drømt om at blive gift i et billedgalleri eller orangeri, inden du begynder på cocktails og en aftenmodtagelse i balsalen, så er kan et Gods være det ideelle bryllups sted for dig.

Gods bryllup er perfekte til dig, hvis:

Du har altid ønsket en eventyrlig bryllupsdag
Du ønsker et udendørs element til din modtagelse
Lette, luftige rum appellerer til dig
Du vil have en række steder til dine billeder
Du vil have en lille mængde luksusindkvartering
Start din søgning efter landsted bryllup steder her på siden.

Unikke bryllups arrangementer
Når det kommer til unikke bryllupper, er verden din østers. Fra træhus bryllupper, zoologiske haver og museer, til fodboldbaner, teatre og botaniske haver er fantasien virkelig grænsen. Disse bryllupper er til modige brude, der ønsker at trodse normen og gå imod strømmen. Ikke-traditionelle bryllupper er en fantastisk måde at prøve noget nyt og sikre, at dine gæster vil snakke om dit bryllup i de kommende år.

Unikke bryllupper er perfekte til dig hvis:

Du vil have noget andet og mindeværdigt.
Du har en kreativ og sjov personlighed.
Gør-det-selv skræmmer dig ikke.
Du er glad for at rejse længere væk, for at få stedet til dine drømme.
Start din søgning efter unikke bryllups steder her på siden.

Udenlands bryllupper
Hvis du vil sige ‘hasta la vista’, mens du flyver væk et eksotisk sted til den største dag i dit liv, er udenlands bryllupper for dig. Fra de storslåede guldtempler i Thailand og sol strande i Mexico, til Seychellernes og Mauritius’ naturlige skønhed, er disse bryllupper til de eventyrlystne brude. Fra safari bryllupper og undervands vielser, vil du føle at du er i et eventyr.

Udenlands bryllup er perfekt til dig hvis:

Du elsker at rejse.
Du har ikke noget imod at have et mindre bryllup.
Du vil have intimitet og luksus.
Du har været gift før og vil have noget anderledes.
Du har overvejet at stikke af fra hverdagen.

Hvad skal du overveje, når du vælger dit bryllups sted

Nu når du har en ide om, hvilken slags bryllup der passer til din smag, kan du begynde at indsnævre søgningen med praktiske overvejelser. Her er en liste med praktiske spørgsmål som du skal spørge dit kommende bryllups sted, for at sikre, at det er det perfekte sted for dig:

Hvor?

Det er klart, at du finder et bryllups sted på den rigtige placering! Diskuter med din partner (og potentielt jeres familier) hvor langt I er villige til at rejse fra jeres hjem, for at finde det perfekte sted. Vil du vende tilbage til dit barndomshjem, eller måske blive gift på et sted, der betyder meget for jer begge? Ønsker du at planlægge en udenlands bryllup og havne i udlandet eller ved kysten? Når du først har taget den svære beslutning, kan du starte søgningen.

Skal der bruges en tilladelse?

Hvis du planlægger en civil ceremoni, så sørg for at kontrollere, om stedet har den rigtige tilladelse – som også omfatter specielle tilladelser til udendørs bryllupper. Udendørs bryllupper hvor i bliver samlet mere end 50 personer, skal der en speciel tilladelse fra myndighederne til.

Hvad er kapaciteten?

Hvem er på din gæsteliste? Der er ingen mening i at overveje et sted, der ikke kan rumme alle dine gæster! Før du besøger dit drømme sted, skal du kontrollere deres kapacitet, både til ceremonien og receptionen. Ligeledes ønsker du ikke at vælge et lokale, der er alt for stort til din gæsteliste, ellers vil rummet føles tomt.

Hvad er spisemulighederne?

Hvis du søger at ansætte uafhængige cateringfirmaer, så er det noget, der skal kontrolleres med dit potentielle sted. Som regel, hvis de har interne eller anbefalede cateringfirmaer, vil du være forpligtet til at bruge dem. Så hvis du føler stærkt for at ansætte en bestemt slags cateringfirma, kan det begrænse din liste ned.

Har du eksklusivitet?

Hvis du planlægger en bryllups weekend eller bare vil have lidt ekstra privatliv, så er det altid en god ide at spørge stedet om eksklusiv brug. Mens mange steder tilbyder eksklusivitet, kan der være en ekstra afgift, eller du skal muligvis blokere for at reservere en vis indkvartering.

Hvor længe kan du feste?

Hvis du planlægger at danse natten væk til de tidlige timer, så sørg for at spørge, hvornår stedet kan holde baren åben til og spille musik. Nogle steder vil opkræve ekstra timer, mens nogle vil have en streng grænse på grund af støj begrænsninger. Sørg for at spørge om støj begrænsning, og overvej et stille disco, hvis du vil holde dansen i gang.

Er der en koordinator?

Stiller stedet med en koordinator der kan hjælpe dig med din planlægning eller hjælpe på dagen? Masser af steder vil have en kontakt eller planlægger, der vil samarbejde med dig under planlægnings processen, men det er vigtigt at fastslå, hvor involveret de vil være med selve dagen.

Hvordan kan vi udsmykke stedet?

Hvis du er ivrig efter at tilføje personlige detaljer til din bryllupsdags indretning så husk at spørge, hvad lokalet allerede indeholder. Du kan derefter planlægge yderligere tillæg. For eksempel har lokalet et valg af bord udsmykning eller blomster dekoration? Nogle steder vil også have restriktioner på visse ting, som fx levende stearinlys eller fastgørende emner til vægge.

Er der indkvartering?

Mange gæster vil være ivrige efter at overnatte, efter en lang nat med fest! Spørg stedet om indkvarterings muligheder og rabatter for bryllup gæster. Hvis dit sted ikke tilbyder indkvartering, så spørg efter en liste over nærliggende forslag.

Hvad er deres ry?

Tjek vurderinger fra andre brude, der har brugt det samme sted. Anmeldelser er en fantastisk måde at se, hvilket niveau af kundeservice du kan forvente at modtage – så sørg for at kigge efter anmeldelser for at se, hvad andre brude tænker!

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event