Betalings betingelser

Betalingsbetingelser:

 

Betaling

Eventmakers.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når betalingen bekræftes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Eventmakers.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Eventmakers.dk leverer adgang på sitet alle ugens dage.

Ved Brugerens oprettelse af en profil via Applikationen for at Brugeren kan tilgå og bruge Applikationen. 

I forbindelse med oprettelsen af abonnementet accepterer Brugeren, at Eventmakers.dk fremsender faktura på tilkøb af ekstra ydelser såsom premium ydelser.

Fortrydelsesret

Brugeren frasiger sig ved oprettelse af bruger til brug af Applikationen retten til at fortryde købet. Tilkøb kan dog altid opsiges i overensstemmelse med afsnit “opsigelse” nedenfor.

Ændringer i tjenesten

Eventmakers.dk har ret til løbende at ændre ydelsesprisen, idet prisstigninger altid vil blive varslet Brugeren via e-mail minimum en måned inden næste betalingsperiode begynder, således at Brugeren kan nå at opsige ydelsen, inden prisstigningen træder i kraft.

Opsigelse

Hvis Brugeren ikke overholder Brugervilkårene, kan Eventmakers.dk uden forudgående varsel opsige Brugeren og afskære Brugeren fra at gøre brug af Applikationen.

I tilfælde af opsigelse efter afsnit “opsigelse” er Brugeren ikke berettiget til refusion af erlagt ydelse, erstatning eller godtgørelse, hvorimod Eventmakers.dk er berettiget til erstatning for ethvert direkte eller indirekte økonomisk tab.

Brugeren kan til enhver tid vælge at opsige sin ydelse til ophør ved udgangen af den periode, som Brugeren har betalt for.

Brugerens opsigelse af ydelse sker via Skriftlig henvendelse til info@eventmakers.dk

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage platform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@eventmakers.dk

 

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event