All About Beauty

Alt til skønheden.

Hos All About Beauty byder vi dig velkommen i vores fine lyse lokaler på Kalundborgvej 123 i Holbæk, vi har gratis parkering i gården og bus samt tog er lige rundt om hjørnet. All About beauty startede i 2016 og i dag huser vi 6 selvstændige behandlere der hver i sær er faglig kombetente indenfor hver deres fagområde.

Vi har skabt en hyggelig atmosfære i klinikken, hvor det altid skal være hyggeligt at komme og kan få et godt grin med på vejen, vores kunder er altid i højsædet og kan føle sig trygge og velkomne hos os.

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kigge ind forbi til en snak og en kop kaffe.

Vi er alle veluddannet indenfor hver vores område og vi holder os opdateret med de nyeste trend og teknikker i branchen, så vi altid kan tilbyde dig det bedste, samt bruger vi kun de bedste produkter på markedet som er godkendte.

Det giver dig som kunde en sikkerhed for kvalitet og en professionel behandling.

Vi lægger stor vægt på at imødekomme dine evt. ønsker til den pågældende behandlingen, uden at gå på kompromis med kvalitet og de fakta der skal overholdes ved den enkelte behandling. Vi mener det er rigtig vigtigt at du som kunde er med under hele behandlingen, og er blevet velinformeret.

Du er altid velkommen til at følge vores arbejde på Facebook og Instagram, du kan komme direkte ind på vores fælles sider ved at klikke på ikonerne øverst i højre hjørne. ​

Vi glæder os alle til at byde dig velkommen i klinikken.

Bedste hilsner

Katrine, Camilla, Louise, Rebecca, Cecilie & Naja

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event