Blank Venue

blank venue & pop-up er bygget på mine erfaringer fra hundredvis af events og møder

“Magi kan opstå, når mennesker mødes ansigt-til-ansigt. For en virksomhed er det fysiske møde med interessenter yderst effektivt, når der skal rykkes på fx salgs-resultater. I det øjeblik, hvor I møder fx jeres kunder live, har I mulighed for at røre dem følelsesmæssigt på en helt anden måde end med et nyhedsbrev.

Markedfører I fysiske produkter, er muligheden for påvirke jeres interessenter gennem sanserne yderst virkningsfuld, når det gælder om at bygge præferencer og brand perception.

Når det kommer til stykket, er vi mennesker nemmelig meget mere styret af vores følelser, end vi generelt har lyst til at vedkende os.”

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event