Charlottenlund Venues

Om Charlottenlund Venues

Hos Charlottenlund Venues har vi årtiers erfaring med afholdelse af alle former for events. Charlottenlund Venues udspringer af REKOM Group, Nordeuropas største nattelivskoncern, og side om side arbejder vi mod et fælles mål; at sikre dit arrangement bliver en succes, som du og dine gæster husker!

Skal du til at planlægge et bryllup, anden festlig lejlighed eller seminar i firmaets ånd? Så er vi parate til at hjælpe dig med vores pragtfulde lokaler og et kreativt team.

Vi laver arrangementer af alle størrelser og typer bl.a. mærkedage, privatfester, firmafester, kick-off, kurser og konferencer.

I er velkomne til at kontakte os for et uforpligtende besøg, hvor I kan opleve mulighederne hos Charlottenlund Venues.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event