CPH Drag Booking

Professionelle og dedikerede dragqueens

Hos CPH Drag Booking har vi utroligt talentfulde, professionelle og dedikerede dragqueens.
Vi leverer altid et godt og gennemført show med masser af underholdning.
Dragperformance har mange former og afskygninger, hos CPH Drag Booking har vi både
Comedy Queens, Fishy Queens, Bearded Queens, Dancing Queens og Disco Divas.
Vi stiller hellere end gerne op til alverdens arrangementer; mangler du underholdning til mosters 70-års fødselsdag, lidt larm til virksomhedens julefrokost eller et lille boost af de stille timer på din beværtning, så kontakt os – sammen skal vi nok finde på det allerbedste arrangement til netop dig!

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event