Dæk Op

EKSKLUSIVE OG UNIKKE FESTARTIKLER

Dæk op med unikt og personligt pynt

Velkommen til en verden af unikt materiale, speciallavet til dig – Velkommen til vores verden!
Lad os byde dig indenfor i et univers af specialfremstillede bordkort, invitationer, drinkspinde, store og små skilte samt en masse andet til at gøre festen unik. Med vores mangeårige og gennemgående erfaring med opdækning og events er vi din allerstærkeste leverandør af eksklusive festartikler.

Hos Dækop kan du trygt overlade alt arbejdet til os. Det eneste du skal gøre, er at vælge lige det look du vil have til din fest. Vi ved at det kan være svært at vælge når man ikke kan se produkterne i virkeligheden. Derfor er det også muligt at bestille vareprøver af alle vores materialer. Se vores vareprøver i shoppen.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event