Dansk DJ Service

Lej en DJ
– der passer til dine behov

Hos Dansk DJ service har vi mange DJ’s, der med garanti kan sparke gang i din fest. Uanset om det gælder en rund fødselsdag, firmafest, byfest eller et bryllup – er vi med garanti klar til at rykke ud og sørge for tyndslidte skosåler. Vi leverer dansemusik til enhver anledning, hvor vores fokus ligger på at imødekomme jeres ønsker – både musikalsk og udtryksmæssigt. Dette er kun muligt, fordi vi har mere end 35 DJ’s at vælge imellem. Når vi starter et samarbejde op, finder vi i fællesskab en DJ, der kan indkapsle den stemning, som du ønsker.

Erfarne DJ’s, der sikrer musik for enhver smag

Lej en DJ hos os, hvis du ønsker et landsdækkende DJ-firma med et bredt udvalg. Her på hjemmesiden kan du orientere dig i, hvilke DJ’s vi kan tilbyde til dit arrangement. Vi har bl.a. opdelt kategorier efter f.eks. bryllupsfestergymnasiefester og julefrokoster. Du har også mulighed for at leje et mobildiskotek hos os, hvor vi naturligvis bringer alt fra lys til lyd, så feststemningen er sikret. Uanset om du ønsker en DJ eller et mobildiskotek til dit arrangement, kan vi hos Dansk DJ Service levere en service, du ikke finder andre steder.

Alle vore DJs kan bookes med og uden anlæg.

Vi råder over mange forskellige typer af DJs, så vi altid har en DJ der passer til lige netop din fest. Nogle af vores DJs har specialiseret sig i fester for det modne publikum (30+) mens andre har specialiseret sig i hele tiden at være med på det nyeste beat og dermed er klar til at spille for gymnasier, clubs og ungdomsfester. Nogle helt tredje er allround djs, hvilket for det meste er at foretrække til firmafester, konfirmationer og lign. fester, hvor publikummet/gæsterne er meget blandede aldre.

Dj’en er vores repræsentant/ambassadør. Det er derfor vigtigt for os, at vi kun benytter dygtige folk. Udover at have erfaring og kunnen indenfor faget, samt være i stand til at læse dansegulvet, møder vores djs altid op i præsentabelt tøj – typisk i jakkesæt, eller jeans og blazer. Hvis der er tale om en temafest tilpasser vores dj naturligvis tøjet til dette, så han passer ind.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event