Diskotek Til Din Fest

“Diskotek Til Din Fest”

“Diskotek Til Din Fest” er et landsdækkende firma med personale i hele landet, og er derfor klar til at spille musik til din fest, uanset hvor du bor i Danmark.

Vi er det helt sikre valg, når der skal vælges god musik til festen. Vi tilbyder leje af DJ med diskotek til mange forskellige typer af fester, og har bl.a. specialiseret os i disse festtyper: bryllup (også kobberbryllup og sølvbryllup), rund fødselsdag, firmafest, julefrokost, konfirmation mm. 

Vi spiller bredt for hele forsamlingen, og kommer gerne rundt i de helt store klassikere fra 60erne og frem til nutidens toner.  Der tages endda imod musikønsker fra gæsterne. Du får samtidig mulighed for medbestemmelse i musikken gennem en forudlavet musikliste og dialog
Vi spiller altså den hel rigtige musik for dig og dine gæster!

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event