Distinto

Kvalitets vin

Med autentisk vin, mener vi vin, som repræsenterer begreberne typicitet og terroir, og mindst ligeså vigtigt, vin der er fremstillet med den yderste respekt for natur og menneske. Det vil sige, at…

…vinen skal være typisk for de druer den er lavet på, den jord den kommer af og være i tråd med det forventelige af produktionsområdet. Altså, en Barolo skal smage af Barolo, en Chianti af Chianti osv. Vinen skal ikke bare smage godt (det skal den selvfølgelig også!), men den skal give os den her særlige form for ”sense of place”, og altså ikke smage af ”hvad som helst fra hvor som helst”.

…vi mener, at de bedste eksponenter for autentisk vin, er dygtige vinhåndværkere, ofte meget små producenter, som har en naturlig tilgang til det at skabe (op-)rigtig vin. Altså, vine langt fra de billige masseproducerede, ensartede konsumvine der er konstrueret til at smage på en bestemt måde ud fra tekniske analyser af hvad forbrugeren bedst kan lide.

…vi har fokus på økologiske, biodynamiske og naturlige vine i vores brede sortiment. Nogle er med certificering, og andre uden. Selve certificeringen er for os som sådan ikke det essentielle, men det er derimod, hvordan vinen rent faktisk er fremstillet.

Det er disse faktorer der spiller ind, når vi udvælger vores vine, og de er indbegrebet af hele vores måde at opfatte, smage og forstå vinens verden på.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event