Med autentisk vin, mener vi vin, som repræsenterer begreberne typicitet og terroir, og mindst ligeså vigtigt, vin der er fremstillet med den yderste respekt for natur og menneske. Det vil sige, at…
…vinen skal være typisk for de druer den er lavet på, den jord den kommer af og være i tråd med det forventelige af produktionsområdet. Altså, en Barolo skal smage af Barolo, en Chianti af Chianti osv. Vinen skal ikke bare smage godt (det skal den selvfølgelig også!), men den skal give os den her særlige form for ”sense of place”, og altså ikke smage af ”hvad som helst fra hvor som helst”.
…vi mener, at de bedste eksponenter for autentisk vin, er dygtige vinhåndværkere, ofte meget små producenter, som har en naturlig tilgang til det at skabe (op-)rigtig vin. Altså, vine langt fra de billige masseproducerede, ensartede konsumvine der er konstrueret til at smage på en bestemt måde ud fra tekniske analyser af hvad forbrugeren bedst kan lide.
…vi har fokus på økologiske, biodynamiske og naturlige vine i vores brede sortiment. Nogle er med certificering, og andre uden. Selve certificeringen er for os som sådan ikke det essentielle, men det er derimod, hvordan vinen rent faktisk er fremstillet.
Det er disse faktorer der spiller ind, når vi udvælger vores vine, og de er indbegrebet af hele vores måde at opfatte, smage og forstå vinens verden på.