Ditte Sommers

VELKOMMEN TIL

DITTE SOMMERS KAGER & SØDE SAGER

En “himmelsk verden” med uimodståelige smagfulde søde sager. Designet unikke bryllupskagerfestkagercupcakes og  moussekager. Glutenfri og laktosefri kager tilbydes  – kager til enhver festlig anledning laves på bestilling.

Alle kager bliver lavet  fra bunden af med råvarer af høj kvalitet. Der kræses for håndværk, kvalitet og detaljer og jeg har altid hjertet med i hver en kage jeg laver. Jeg sætter en ære i smagfulde smukke kager, som smager ligeså godt som de ser smukke ud.

“Hverdag er en festdag – forkæl dig selv – eller dine gæster med en eller flere af  Ditte Sommer´s kager.”

Minimum bestilling er til 10 personer.

I bedes venligst kontakte os så snart I har datoen for jeres bryllup.
Det anbefales at I bestiller bryllupskagen minimum 2 måneder inden jeres bryllup.  Andre festkager som konfirmation,  dåbskager og fødselsdag bestilles 1 – 2 måneder før. Mindre tidskrævende kager kan godt bestilles 14 dage i forvejen. I visse perioder er det muligt at bestille kager i sidste øjeblik.

Jeg vil med stor glæde reservere jeres ønsket dato til jeres bryllup eller fest. .

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event