Fabrikken

Baren til polterabend

Fabrikken er stedet hvor vi tilbyder de bedste Irish Coffee og øl koldere end din ekskærestes hjerte.
Fabrikken består af to etager og det er her du finder det bedste af to verdener.
På den nederste etage finder du en hyggelig bar, hvor du kan hvile benene og snakke med dine venner og synge med på den sprødeste sing-a-long musik. Ovenpå skal danseskoene kridtes – her spilles der op til dans, både til de gode gamle klassikere og men også de nyeste hits og dansevenlige numre!
Der tilbydes iskolde øl på kande, og lækre cocktails på den store terrasse i solsiden af Gaden. Vores Irish Coffee omtales som Gadens bedste, og det er vi meget stolte af.

Du og dine venner kan også rafle igennem, udfordre hinanden i sømkonkurrence eller bordfodbold

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event