Flying Moments

Musik til festen

Året var 2014 da Flemming Buchhave Nielsen og Tony Eichen skulle slå pjalterne sammen, sådan rent musikalsk. De mødtes igennem fælles bekendte og da snakken faldt på guitar, besluttede de, at lave en fast øve-/jam-dag.

Som tiden gik begyndte et godt og bredt repertoire at tage form, og frem for kun at holde det til hyggen, begyndte Flemming at tage med på Tony’s spillejobs.

De to voksne drenge kæmpede i lange tider med et bandnavn, og skønt navne som Fleny, Teflon og Felton lå i kortene, skulle det vise sig, at være en navne generator der kom med Bandets nye navn.

En aften hvor Tony sad ved tasterne og dappede Flemming og Tony ind i navne-generatoren, kom åbenbaringen – “FLYING MOMENT” – et “S” blev tilføjet, og bandet havde nu et navn, der ikke alene var en sammensmeltning af deres navne, men også en beskrivelse af hvordan det føles når de spiller til festlige arrangementer landet over – For tiden flyver bogstaveligt talt afsted.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event