Foodevent

Foodevent

Mad handler om oplevelse. Det er en oplevelse, som kan være et sammenbringende samtaleemne og tillige være en stemnings-sættende faktor for hele dagen. Næsten alle har været til et lovende arrangement, hvor sjusket mad hurtigt sendte eventet ind på ”spild af tid”-listen med umotiverede gæster. Omvendt kan lækker mad være et omdrejningspunkt for følelsen af luksus og måske endda gå hen og blive et lækkersultent minde. Derfor er kvalitet et nøgleord i de madoplevelser vores køkken kreerer, hvor vi insisterer på de bedste råvarer og den ærlige smag.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event