Frederiksberg, Langeland – Via Slotsferie Danmark

Smukt slot på langeland

På det sydlige Langeland ligger godset Frederiksberg. Ejendommens historie kan dateres tilbage til 1810, hvor flere bondegårde tilhørende Tranekær blev sammenlagt til enheden Frederiksberg. Ejendommen blev opkaldt efter Frederik lensgreve Ahlefeldt-Laurvig. I dag hører Frederiksberg sammen med Hjortholm Gods.

Hovedbygningen er fra 1871 og opført af arkitekt August Klein. I 2012 gennemgik boligen en renovering, så den i dag fremstår meget stilfuld. Huset råder over 11 soveværelser samt 4 badeværelser. De resterende 11 soveværelser findes på naboejendommen Hjortholm Gods, henholdsvis Kavalerfløjen og Solhuset, der kan tillejes – forhør jer om prisen. Der er desuden en stor hall, hvorfra man har adgang til boligens TV-stue, derfra til kabinettet, hvor man kan mødes til en drink inden middagen. I billardstuen er også husets bar, herfra er udsigt over haven, markerne og Langelandsbæltet i det fjerne.

Der er derudover et landkøkken med åben pejs. I forlængelse af køkkenet er spisestuen. Havestuen har udgang til en østvendt terrasse. Der er ydermere et anretter-køkken samt et bryggers.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event