Fun & Party

OM FUN & PARTY

 

Fun & Party er en webshop som ejes og drives af Hanne Kristensen. Webshoppen blev grundlagt i 2021, og det er mit mål kun at have tilfredse kunder.

 

Ideen til Fun & Party opstod, da jeg febrilsk søgte efter unikke og elegante festartikler til mine egne fester. Næsten alle daværende webshops havde stort set det samme udvalg. Derfor tilbyder jeg udover det basale sortiment, også festartikler som er unikke og elegante.

 

Jeg samarbejder med nøje udvalgte leverandører indenfor EU. Alle produkterne i webshoppen er håndplukket fra mine leverandører, og jeg er konstant på udkig efter nye spændende festartikler. Du vil derfor opleve at sortimentet på webshoppen konstant udvides, så jeg kan tilbyde et udvalg, der gør din fest helt speciel.

 

Jeg vil gerne hjælpe med at gøre din fest helt speciel. Hvis du mangler nogle bestemte festartikler, vil jeg gøre mit bedste for at få det hjem til dig – du skal bare kontakte mig på 61 48 48 07 eller infofunandparty@gmail.com

 

Du er altid velkommen til at komme og se festartiklerne. Det eneste, det kræver er at du har aftalt et tidspunkt med mig på forhånd. Det er ikke nødvendigt, at aftale tid flere dage i forvejen – bare ring inden ankomst

 

Med festlig hilsen

Hanne Kristensen

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event