Global Gastro

Hvem er vi?


Hos Global Gastro er ingen dage ens, selvom alle på syvmands holdet ved præcis, hvad de hver især skal gøre, fra de møder ind, til de går hjem.

Det er en stor opgave at forny menuen uge efter uge, men effektivitet og god planlægning gør det muligt. Det giver overskud til store armbevægelser, kreativitet og tid til at søge efter nye lækre råvarer og krydderier. Sådan skaber Global Gastro en fest for sanserne med deres varierede og globalt inspirerede frokostmenu.

GØR DAGEN MERE SPÆNDENDE

Global Gastros kokke står klar til at give dig og dine kollegaer en smagfuld frokostbuffet fyldt med eksotiske smags nuancer, der pirrer sanserne og skaber madglæde.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event