Guldsmed Alice

Guldsmed Alice

Jeg er uddannet guldsmed fra kunstneren og guldsmeden Andreas Exner i Ringkøbing. Jeg elsker mit arbejde som guldsmed og den passion jeg har, vil jeg gerne dele med andre. Derfor tilbyder jeg en smykkeworkshop, som jeg har lavet i tre udgaver. I workshoppen får alle deltagere mulighed for afprøve kræfter med nogle af smykkefremstillingens teknikker. Alle workshops går ud på, at man i fællesskab laver et smykke. Det kan enten være til en brud eller en fødselar. Det er en unik oplevelse, hvor bruden eller fødselaren får et smykke til evig minde om en dejlig dag.

  1. Smykkeworkshop til polterabend, hvor smykket laves i sølv.
  2. Smykkeworkshop til polterabend, hvor smykket laves i guld.
  3. Smykkeworkshop som gave, hvor smykket kan laves i sølv eller guld.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event