J.Antony Copenhagen

Mangler du jakkesæt og skjorte til brylluppet?

– Så led ikke længere. Vi har det helt rigtige skræddertilpassede jakkesæt eller smoking samt skjorte til din store dag.

√ Når du booker en tid hos os, kan du se frem til et afslappende besøg i vores showroom på Frederiksberg, hvor vi hjælper dig med at vælge jakkesæt og skjorte.

√ Du kan vælge i mellem mere end 1000 forskellige farver, mønstrer og kvaliteter. Med mange års erfaring, vejleder vi dig i tidens trends og styles.

√ Vi garanterer med vores lokale skrædder et perfekt siddende jakkesæt til dit bryllup.

www.jantonycph.com

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event