Jamtrio

Trio med stor lyd

JamTrio er en professionel Trio med stor lyd fra Århus.

Vi er rutinerede musikere med mange års erfaring, og masser af spillejobs bag os. 
Musikken spilles med respekt for originalerne, og leveres helt ud over scenekanten.

Vi spiller kendt rock og pop, og musikken leveres med stor energi og spilleglæde. 
Vi spiller til alle slags arrangementer, byfester, festivaler, firmafester, bryllup, fødselsdage, 
julefrokost, receptioner osv.

JamTrio spiller både nyere og ældre hits, som er målrettet til et bredt publikum, hvor alle kan føle sig underholdt.

Vi spiller blandt andet numre af Bamses Venner, Creedence Clearwater Revival, Billy Joel, Shu-bi-dua, Johnny Madsen, Gary Moore, Malurt, Manfred Mann’s Earth Band, TV 2, Gasolin, Beatles, Tina Turner, Henning Stærk, Prince, Bruce Springsteen og mange flere.

Prisniveau: 6.500 – 15.000 kr.

Varighed  2 x 65 min., 3 x 45 min. eller efter ønske

Der kan tilkøbes dinner musik til maden mm. og op til dansen hvor trioen underholder

Repertoire

Eksempler på nogle af sangene, vi spiller, kan være…

Hvis din far gi’r dig lov  Johnny The Blues  Handle With Care  Superlove  forevigt Bag duggede ruder  You May Be Right Nutbush City Limits  Sirenesangen  Det bedste til mig og mine venner  I saw her standing there  Brown eyed girl  Beds Are Burning  Elvis medley  This is my life  Have you ever seen The Rain  Get Back  Fire  In The Midnight Hour  Langebro  Står på en Alpetop  Sømand ombord  Venner Kom Og Se  Honky Tonk Woman  Mustang sally  Det var Inga og Katinka  Rabalderstræde  She was a sweetheart  Volvo B 18  Purple rain  Fed rock  Sweet Home Alabama  Proud Mary  Movin´on  Johnny be good  I can’t get no satifaction  Can’t get enough  Kvinde min  Everybody needs somebody  Midt om natten  Highway to Hell  Knockin’ on heavens Door  Hip hurra det er min fødselsdag   Himmelhunden  Bad moon raising  I en lille båd der gynger  Summer of the 69 

Anmeldelser

Nærværende og underholdende
Jam Trio er et band, der virkelig forstår at sætte en fest i gang. Bandmedlemmerne Lars, Henrik og Palle har spillet musik både sammen og hver for sig i mange år, og når musikken spiller, er det tydeligt, at de er rutinerede og har styr på, hvad de laver. Som band er de ikke blot flotte at se på i deres matchende skjorter, men de er også underholdende, dygtige og nærværende. De er smilende og udstråler en stor spilleglæde og kærlighed til den musik, de spiller, jeg som publikum sætter utroligt stor pris på.
Anmeldt af Emma Plaugborg d. 27. november 2017

God og energisk dansemusik – dygtige musiker
God musik – god energi – velspillet rock
Anmeldt af Marianne Friis Toft d. 19. august 2018

Super musik
Jeg havde fornøjelsen af Jam Trio til min fødselsdag, og det var absolut et godt valg. Super gode musikere og rigtig god musik. De får mine bedste anbefalinger.
Anmeldt af Diana Vittrup d. 29. november 2017

Fyldt dansegulv til JamTrio
Sikke da en fantastisk energi der lige pludselig opstod da Jam Trio gik i gang med at spille. Rigtigt mange af mine gæster var straks på dansegulvet, og så blev der ellers danset igennem. Vi var en blandet flok i alderen fra 22 år til næsten 80 år, og ung som ældre dansede løs til den meget varierede musik. Jeg havde på forhånd skrevet til Jam Trio, at der var stor aldersspredning, så det betød at der blev spillet musik alle kunne danse, – og mange gange også synge med til. Musikalsk var der alt fra fed nutidig rock til 80’er pop. Musik fra 3 underholdende musikere, der forstod gøre MIN fest vigtigt for dem at spille til. Vil du være sikker på fed musik til din fest kan jeg bestemt give en meget stor anbefaling af Jam Trio
Anmeldt af Lisbeth Væver d. 18. september 2018

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event