Just Serve It V/Brodka ApS

Levering af cocktails i hele landet

Til levering af vores cocktails har vi et samarbejde med Mover til at levere i vores nærområde af vores afdelinger.

Bor du langt fra en af vores afdelinger – pt. i år 2020 – København K og Aarhus (Hinnerup) – kan vi levere med Postnords palle-løsning. Eller du kan afhente din ordre selv og tilbagelevere dispensere og thermokasse.

Prisen på levering af drinks afhænger af din postnummer – tast din ordre ind og dine leveringsomkostninger – så ser de forskellige muligheder!

Levering af drinks til firmafest?

Få en konkret pris indenfor 24 timer!

Levering med transportfirma på Sjælland:

Fra vores afdeling i København leverer vi på hele Sjælland.

Vi benytter os af et eksternt transport-firma, som sørger for at vores varer kommer sikkert frem til dig. Prisen for transport er direkte listepriser fra vores transportør til dig.

Levering Øst-Jylland:

Fra vores afdeling i Århus leverer vi i postnummer 8000-8999, og kan bestilles direkte på hjemmesiden. Øvrige postnumre kan vi ikke tilbyde levering, men vi har mange kunder, som selv afhenter. Din ordre kan sagtens afhentes nogle dage før, da vores cocktails kan holde sig friske i lang tid. Dog skal du lige sørge for plads i en fryser, hvis du har bestilt isterninger.

Virtuel fredagsbar

Står du også sammen med dine kollegaer på afstand? Så savner du sikkert også fredagshyggen og fyraftensdrinken. Det kan vi hjælpe med.

I en tid hvor Coronakrisen har sendt mange hjem fra arbejdspladsen, for at imødekomme de nødvendige forholdsregler, er der mange der savner sine kollegaer. Måske har du aldrig tænkt over, hvor meget glæde Jyttes go’morgen hilsen bidrager til din start på dagen. Eller hvor rart det føles når dig og Sanne vender verdenssituationen og hvordan du altid kan stole på, at Simon bringer dig headlines fra gårdsdagens nyheder.

Pludselig finder du dig selv sparre med Fido i kurven, mens du googler ”strik for begyndere” og nynner ”I saw a tiger and the tiger saw man.” Du savner din arbejdsplads.

 

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event