Frontispice

HVAD ER FRONTISPICE?

Udover at være en udsmykkende del på bygninger og i bøger…

…så er det navnet på min drøm om at leve af at tegne. Kort sagt er en frontispice en ting der ikke som sådan er nødvendig – men NÅR den er der, er det dén lækre detalje der samler det hele og glæder øjet. Og det er dét jeg laver. Mine tegninger er ikke nødvendige, og de redder ikke liv – men jeg tegner altid gerne til et godt formål.

Frontispice til verden i 2018, efter mange års tilløb. Devisen om at klippe håret og finde et rigtigt arbejde er glemt, og håret er stort og vildt, ligesom drømmene for fremtiden.

Udover at jeg altid ser i billeder – i en samtale kører der konstant en film bagerst i min hjerne der omsætter alt til billeder – så har jeg en udpræget procesforståelse, takket være min detur igennem mejeriverdenen som mejerist hos Arla Foods, og det er en stor fordel for mig når virksomheder beder mig lave en visuel formidling af deres arbejdsgange.
Det samme gælder for visualisering af virksomhedsstrategier og forandringsprocesser.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event