KDY Event Sailing

Event Sailing i Kongelig Dansk Yachtklub

KDY Event Sailing i Kongelig Dansk Yachtklub tilbyder store oplevelser på havet for alle, såvel firmaer som private. Ønsker I et kvalificeret Teambuilding forløb, en platform for jeres organisationsudvikling eller blot en anderledes sommerfest – så står vort team og booking klar. Du og dine kollegaer er i trygge hænder hos vores erfarne instruktører, og vores 4 forskellige bådtyper giver maksimal sejlglæde. Vi tilpasser formatet til jeres konkrete ønsker.

Målgrupper:

  • Virksomheder
  • Institutioner og organisationer
  • Afdelinger og teams
  • Personalegrupper
  • Kunderelationer
  • Privatpersoner og alle der søger et aktivt og anderledes energiboost til en travl hverdag

Alle kan være med

– der kræves ingen forudgående forudsætninger eller kompetencer:

Størstedelen af vores kunder har ikke praktisk erfaring med sejlads. De fleste har aldrig været på en sejlbåd før. Alle vores events, hvad enten det drejer sig om sommerfest eller Teambuilding, foregår under kyndig vejledning fra Danmarks mest erfarne instruktører, og når der skal arbejdes med Teambuilding, ledelse, kommunikation og samarbejde tager vores erfarne erhvervspsykologer og rådgivere fat på jeres styrker og udfordringer – og sørger for at forløbet kobles til jeres specifikke og konkrete hverdag.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event