La Vecchia Enoteca

“La storia”

La vecchia Enoteca åbnede dørene for første gang i sommeren 2003.

Ideen til stedet blev fostret på en rejse i det centrale Italien med talrige besøg på små familiedrevne “Trattorias”. Vi synes der manglede et sted i Nordsjælland der kunne byde på den samme uformelle, intense og venlige stemning, man oplever overalt i Italien.

Hos La vecchia Enoteca vil vi gerne byde dig velkommen med samme stemning og give dig en madoplevelse der passer til.
I dag er vores køkken italiensk inspireret, men vi har også bragt den danske baghave i spil og twister ind imellem de klassiske ting med den nye nordiske madkultur. Køkkenchef, Niels Bach, og hans team knokler hver dag med gode råvarer og ideer for at give vores gæster den bedste madoplevelse.

Vi har de seneste år selv været i Italien og finde de oste/charcuteri med mere som vi bruger i forskellige retter. De produkter bliver importeret gennem vores søsterselskab “Gorms food”.

Vi er fortsat stolte og glade for at byde Jer velkommen på La vecchia Enoteca.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event