Loúa

Elsker du radiohit og/eller nyt originalt musik? Så er du landet det helt rigtige sted!
Med guitar, klaver og sang, bevæger jeg mig indenfor pop-genren og kan jeg tilbyde originale sange og covers fra et bredt repertoire. Som Singer-Songwriter udformer mine tekster sig fra hverdagens oplevelser, følelser og tanker, som bliver understøttet af en elektronisk og akustisk lyd.

Med mine originale sange, covers og en uendelig passion for musikuniverset er musiker og Singer-Songwriter, Loúa, skabt med kreativitet, inspiration & originalitet. Teksterne udformer sig fra hverdagens oplevelser og følelser, som bliver understøttet af elektroniske og akustiske lyde. De sprøde guitarstrenges klang, blandet med klaverets farverige tangent-palette, som krydres med sangens formidling, gør der opstår unikke øjeblikke.

Loúa spiller primær pop-musik og i repertoiret, på 200+ sange, vil man blandt andet kunne finde cover-sange som;
“Vågne med dig – Trine Therkelsen”
“Langebro – Kim Larsen”
“Rock with you – Michael Jackson”

Jeg har modtaget musikundervisning i 12 år. Jeg spiller til alt lige fra privat arrangementer, så som bryllupper og fødselsdage, til offentlige arrangementer så som kommunale arrangementer, spillesteder, caféer og lignene.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Lyt her: 
Instagram: https://www.instagram.com/louamusicofficial/

Website: https://www.xn--loa-9na.com/

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event