Madklubben

Eksperter i at afholde selskaber

Hos Madklubben er vi eksperter i at afholde selskaber, møder og konferencer i vores smukke lokaler på Østerbro. Uanset om det er brylluppet, firmafesten eller fødselsdagen, der skal fejres, står vi klar til at hjælpe dig med en løsning skræddersyet til dine ønsker. Vores selskabslokale rummer fra 50 – 130 personer.

På førstesalen finder du alternativt vores ‘guldsal’ med plads til 60 spisende gæster.

Kvalitet leveret direkte til døren

Vi har lanceret Madklubben Derhjemme Catering, hvor du får den velkendte kvalitet fra vores restauranter hjem til din fest i København, Aarhus og Esbjerg. Det betyder, at når du skal holde reception, bryllup, barnedåb, julefrokost, nytår eller noget helt andet, så kan du få Madklubbens mad leveret direkte hjem til dig. Det eneste, du skal gøre, er, at finde ud af, hvilken menu der passer til lige netop dit arrangement.

Hos Madklubben er den gode smag kernen i alt vores arbejde, og det gælder også, når du bestiller catering. Maden vi leverer, er altid af den højeste kvalitet – både hvad angår råvarerne og smagen. Du kan derfor trygt vælge at overlade madlavningen til os.

God mad til enhver lejlighed

Vi har sammensat en række menuer, som passer perfekt til både store og små begivenheder. Bestil catering fra os i København, Aarhus og Esbjerg og få en velsmagende middag på livets vigtigste dage.

Det kan også være, at du bare skal have besøg af den nærmeste familie og venner og ikke gider at skulle stå i køkkenet hele dagen? Så hjælper vi også gerne.

Vi er glade for at kunne hjælpe med at gøre dit arrangement lidt mere overskueligt. Ved at bestille catering fra Madklubben får du lækker mad til en overkommelig pris. Vi står altid klar til at hjælpe – lige meget hvilken begivenhed, du mangler mad til. Se alle vores cateringmenuer og vurdér, hvilken menu der passer bedst til dit behov.

Med catering fra Madklubben bliver det næsten ikke nemmere

Med Madklubben Derhjemme kan det næsten ikke blive nemmere. Vores dygtige kokke tilbereder den mad, du allerede kender, fra vores restauranter i Købehavn, Aarhus og Esbjerg, så den er tilpasset netop dit arrangement. Vores catering leveres på smukke fade og i let engangsemballage, så den er klar til at blive serveret til dig og dine gæster eller let kan anrettes. Det eneste, du skal fokusere på, er din særlige dag og at være sammen med alle dem, der er der for at fejre dig.

Vi leverer vores catering, Madklubben Derhjemme, i København og omegn. Bor du i Aarhus eller omkring Esbjerg, står vores restauranter her også klar til at tage hånd om dine ønsker, så du får cateringen til din fest, nøjagtig som du drømmer om.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event