Mastro

Italliensk kærlighed på tallerken

Mastro startede med produktion af økologisk pasta i 2014 for at genetablere pastaens position som en højkvalitets råvare.

I dag er produktionsstedet på Sankt Peders vej blevet til et lille spisested, bar og butik hvor man kan købe frisk pasta og ravioli, vine og andre produkter fra små producenter hvor vi ved hvordan maden og vinen er fremstillet.

Vi benytter vi hovedsagligt økologiske ingredienser i produktion og på hylderne. Mastro pasta og ravioli er statskontrolleret økologisk. Carpaccio, vitello tonnato, tiramisu og panna cotta og andre retter på menuen har kun økologiske ingredienser. Alle vine (udover Angela Gaja), er økologiske og/eller biodynamiske – og vi holder den samme minimale margin på dem alle, så I kan smage mere forskelligt. Vore vinpriser i butikken ligger på niveau med importørernes egne priser, og de fleste vine kan fåes på glas i baren.

MASTRO PASTA: DURUM + VAND
Mastro pasta er lavet på økologisk durummel, fremstillet fra umodificerede, såkaldte antikke kornsorter – og vand.

Kornet har et naturlig højt protein niveau, og indeholder den gamle type gluten, som i dag desværre er vanskelig at finde, og som påvirker kroppen på en helt anden måde end ‘moderne’ (genmodificerede) kornsorter. Vi bruger forskellige varianter korn: Russello og Timilia, fuldkorn, Kamut, kikærtemel og Grano Arso. Alle dufter forskellig, og giver en forskellig slags pasta.
Den frisklavede økologiske pasta på Sankt Peders Vej i Hellerup kan man tilberede hjemme, købe færdig tilberedt (i køkkenets åbningstid) – eller spise hos os.

ENGROS
Vi distribuerer også pasta til en række restauranter og storkøkkener i København. Email os om du er interesseret i frisk pasta til din virksomhed.

Håber at se jer på Sankt Peders Vej!

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event