Meyers Køkken

MEYERS KØKKEN – GENERELT OM VIRKSOMHEDEN

I Meyers Køkken har vi over 30 års erfaring med at orkestrere fester med egne kokke, smilende tjenere og knivskarpe afviklere, og vi tilbereder skønne menuer med både overraskende fristelser og velkendte klassikere. Derudover råder vi over en række lokationer, som kan skabe de perfekte rammer for jeres arrangement. Vi kan levere et komplet event, eller vi kan stå for bare maden, afhængigt af hvilke behov der er.

CATERING

Vores catering er festmad ud af huset til små og store begivenheder, mærkedage og højtider. Find den menu, som passer bedst til dit arrangement, hvad enten det er buffet, delemad, 3-retters menu eller noget helt fjerde. Få maden leveret lige til døren på hele Sjælland eller afhent den selv i Nordhavn i København.

DRIKKEVARER

Meyers æblemost, øl, vinmenu eller bare bobler? Vi samarbejder med Løgismose, der importerer et bredt udvalg af vine af høj kvalitet fra nær og fjern.

KOMPLET-EVENT

Vores team af eventkoordinatorer vil hjælpe med at skabe rammerne for et komplet event – både for private og til firmafester – fra idéer og planlægning til eksekvering og afvikling på den store dag. Foruden mad og drikke, kan vi levere alle remedier, bemanding og underholdning, så I blot skal læne jer tilbage og nyde hinandens selskab, mens vi følger arrangementet til dørs. Vi samarbejder med en række leverandører og partnere, og i fællesskab med dem kan vi skabe en fuldendt fest med alt, hvad der hører til.

LOKALER-ELLER-KOMPLET-VENUE

Meyers har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores mange samarbejdspartnere og egne forpagtninger. Vi har mange forskelligartede lokationer med unikke placeringer i det centrale København, bl.a. Skuespilhuset, Den Sorte Diamant og Gamle Scene, og vi har også venues på Fyn.

ØVRIGE

Vi tilbyder teambuilding, madkurser og undervisning i vores Madhus på Nørrebro i København. Vi fører jer sammen, og ind i vores univers af fantastiske råvarer, velsmag og godt håndværk.

PERSONALE

Foruden mad og drikke, kan vi levere alle remedier, bemanding og underholdning, så I blot skal læne jer tilbage og nyde hinandens selskab, mens vi følger arrangementet til dørs.

UDSTYR

Foruden mad og drikke, kan vi levere alle remedier, bemanding og underholdning, så I blot skal læne jer tilbage og nyde hinandens selskab, mens vi følger arrangementet til dørs.

UNDERHOLDNING

Foruden mad og drikke, kan vi levere alle remedier, bemanding og underholdning, så I blot skal læne jer tilbage og nyde hinandens selskab, mens vi følger arrangementet til dørs.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event