Munk Decor

Om Munk Decor.

Vi har en stor passion for blomster og indretning.

Vi gør alt for at være organiske og bruge de mest CO2 neutrale blomster for at passe bedre på miljøet. Det er en opgave vi alle burde tage større del i også selv ved at gøre små ændringer i vores dagligdag. Nogen blomster kan vi ikke gøre det med, men noget i arbejder på. Vi har egen lille produktion af blomster hvor vi nedbringer CO2 ved ikke at bruge pesticider, og sprøjte midler for længere holdbarhed, men lader blomsterne leve deres naturlige liv som stod de frit i naturen. Vi bruger danske gartneriers blomster til tørring i videst muligt omfang.

Inspirationen i vores kreationer er naturens ynde hvor det vilde og naturlige forenes i et unikt udtryk.

Vi ønsker at vække minder og fortælle historier med blomsterne.

Blomster har en evne til at berører os når vi betragter den intenst.

Vi elsker at lave vilde, utraditionelle blomster-arrangementer – det er vores kendetegn.

Vi tænker ud af boksen og får hver blomst fremhævet så dens unikke fremtoning vises på bedste vis.

Vores motto er at hver en kreation er unik og skal fortælle et eventyr så øjet får lyst til at tage med på den rejse som hver blomst fortæller

Vi tilbyder flowerstyling til jeres bryllup, event, reception, fotoshoots, konfirmation, fødselsdage og fester med nøje udvalgte blomster af både friske og evighedsblomster som tilsammen skaber en unik oplevelse for jer og jeres gæster hvor hver blomst kommer i fokus.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event