Myselfie

Book en photo booth til din næste fest

Skab de bedste minder fra din fest med en photo booth fra Myselfie, og lad dine gæster tage sjove og uforglemmelige billeder i knivskarp kvalitet. Myselfie kan bruges til fx fester, begivenheder, arrangementer eller andre sociale sammenkomster, som du ønsker at gøre lidt sjovere og samtidig forevige med nogle sjove og festlige billeder.

Myselfie er nem at bruge for alle

Du modtager Myselfie i en stødsikker og miljøvenlig papkasse, indeholdende kamera, stativ, returlabel samt 31 sjove rekvisitter på pinde. Alle billeder tages i superskarp HD-kvalitet og der er ingen begrænsning på hvor mange billeder du kan tage.

Markedets bedste photo booth

Et godt billede kræver en god selfie maskine, og det er desværre umuligt at tage et billede om, når først det er taget, hvis kvaliteten ikke var god nok. Derfor har Myselfie, med sine mere end 5 års erfaring inden for selfiebokse, udviklet en selfie maskine som tager det skarpeste billede i fuld HD-kvalitet.

Pift stemningen op med sjove rekvisitter til din selfiemaskine

Alle der booker Myselfie får et sæt af de mest populære rekvisitter gratis med. Sættet indeholder 31 forskellige saml-selv rekvisitter, bl.a. briller, overskæg og bryllups rekvisitter. Herudover har du mulighed for at købe yderligere rekvisitter til din selfieboks. Her kan du vælge mellem alt fra Halloween-tema og hawaii-pakke til babyshower rekvisitter.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event