Norbord ApS

Smukke plankeborde

Leder du efter rustikke plankeborde til din næste fest, så er vores borde måske noget for dig. Vi udlejer rustikke borde og rustikke stole, til events og fester i hele Danmark og syd-sverige.

I skandinavien har både private hjem og virksomhederne, taget den mere rå, rustikke, nordiske stil til sig. Indretning af kontorer og køkken-alrum, bærer præg af et ønske om at gøre op med det pæne, mere minimalistiske look. Rustikke møbler af træ og metal, er populære. Det rustikke plankebord er blevet fast inventar, i mange skandinaviske hjem.

RUSTIKKE BORDE TIL DIN FEST!

Vælg et rustikt plankebord, når du gerne vil have en vintage stil til dit næste arrangement. Vores borde måler 180 cm. i længden, og er cirka 80 cm. bredde. Der kan sidde 3 eller 4 personer, på hver side af bordet.

Det bliver mere og mere popolært at planlægge events og fester i en mere rå og rustik stil. Det pæne og polerede med hvide duge, er blevet udskiftet med rustikke plankeborde og et mere råt look.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event