Præstens Selskabslokaler

TIL ENHVER BEGIVENHED

Vi byder velkommen til virksomheder i alle størrelser samt institutioner, private arrangementer og specielle begivenheder.
Uanset anledningen har vi et selskabslokale, der kan matche dine ønsker, med plads til 220 siddende gæster eller 500 stående gæster.Vi kan tilberede en menu efter jeres ønske, stille tjenere og bartendere til rådighed og stå for dekoration og service.
I alle vores lokaler har vi som standard et musikanlæg med plads til DJ, projektor, siddeområde, eget toilet, egen indgang og mulighed for egen gårdhave med rygeområde.

ALT TIL FESTEN

BORDÆKNING, BETJENING OG MAD

Vores 3 selskabslokaler er velegnet til flere typer fester. Alt fra den traditionelle konfirmation med klassisk borddækning, til en 18 års fødselsdag hvor der bare skal danses igennem. Ud over bordestolebetjening og mad, er alle vores lokaler udstyret med musikanlæg med plads til DJ og projektor samt mulighed for egen gårdhave med rygeområde.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event