Prime-event.dk

kvalitet og kompetencer

Hos prime-event har vi et omfattende musikbibliotek med sange fra forskellige genrer, lande og årstal. Vores dygtige dj’s spiller aldrig fra en låst playliste, og bruger deres evner og erfaring til hele tiden at “læse” publikum, og finde præcis den musik som rammer den helt rigtige stemning under ethvert event.

Et af vores vigtigste mål er, at vores kunder altid føler sig trygge og afslappet, både før, under og efter vores samarbejde, så du med ro i sindet kan bruge tiden på at nyde dit event sammen med dine gæster.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event