Pussers Popcorn

Hvorfra navnet Pussers Popcorn stammer

Vi er Peter, Vibeke og vores datter Mille på 11 år, som står bag Pussers Popcorn.
Navnet kommer sig af, at det er vores indbyrdes kælenavne til hinanden og så er det bare fedt, når folk får at vide at det faktisk er Peter der er Pusser, da han ikke just ligner proto-typen på en ”Pusser”. Og så er det et navn der bliver lagt mærke til på den sjove måde.

I 2014 sagde Peter at han egentlig godt kunne tænke sig en popcorn maskine, som vi kunne leje ud. Vi fandt vores første Retro maskine og blev straks forelsket i det fede look med de store hjul og stilrene design. Derefter gik det slag i slag, begge med fuldtidsarbejde ved siden af men vi VILLE det her og efterhånden har vi opbygget en ”maskin-park” med over 40 maskiner. Alle købt efter devisen ”ikke at låne penge for at udvide Pussers Popcorn”.

I 2018 havde vi en kort overgang Vaffelbixen men måtte sande at det ikke kunne køre rundt så vi valgte at sælge den igen. Et kort men yderst spændende eventyr med de lækreste, hjemmelavede belgiske vafler.

Vores visioner

Vores vision er på sigt at vi begge kan leve af firmaet. Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse, at levere den ypperste service og ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Det synes vi egentlig er lykkes meget godt indtil videre og vi glæder os til endnu flere fantastiske oplevelser med Pussers Popcorn.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event