PUUF

PUUF er magi!

WOW-effekten. Hukommelsen. Oplevelsen.Personalisering og begejstring får arrangementsdeltagere til at huske budskabet. For at opnå dette, skal særlige redskaber introduceres.

Vores møbler og service er det ekstra element, der skaber din succes.

Vi er unge, kreative, professionelle

Vores styrke ligger i vores energi og tilgang. Vi tilbyder noget friskere og mere spændende end konkurrenterne. Akademisk baggrund i design og bæredygtighed giver os fortrin i branchen.Vi forstår samtidigt hvor vigtigt det er at yde god service. Positiv, til tiden, med fejlfri kommunikation.

Vi tror på bæredygtighed

97% af forskere er enige om at mennesker er medansvarlige for klimaforandringerne. Der er derfor stor social ansvar knyttet til PUUFs aktiviteter som virksomhed. Vi planlægger miljøbevidst alle elementer i vores arbejdsproces: design, produktion, logistik, affaldsbehandling.Vores møbler produceres lokalt og bæredygtigt. Og de ser godt ud.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event