Raw ‘n’ Rice

Det bedste fra Japan og resten af Asien

Hos Raw ’n’ Rice giver vi dig alt det bedste fra Japan og resten af Asien. Vi hylder det ærlige og det enkle og går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor får du hos os en nøje udvalgt række af specialiteter, behandlet med respekt for både traditioner og råvarer. Og det hele er tilberedt af uddannede kokke med erfaring fra blandt andet Singapore, Malaysia og Thailand.

Fiskene får vi fra en af Danmarks bedste og mest etablerede leverandører, og alle vores fisk er certificeret bæredygtige. Det betyder, at de er fanget eller opdrættet under etisk forsvarlige forhold, der tager ansvar for både dyrevelfærd og miljø. De er heller ikke behandlet unødigt med antibiotika.

Også risene er en af de vigtigste råvarer. Derfor serverer vi de bedste økologiske ris, vi kan få fat i. Vi smager dem til med eddike og sukker, så de får det helt rigtige autentiske udtryk. For når risene er den perfekte base for fisk eller grøntsager, sikrer vi bedst balancen i smagsoplevelsen.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event