Rørvig Street Food

Afhold dit event med lækker street food midt i Rørvig

På grunden Rørvigvej 225, 4500 Nykøbing Sjælland, hvor Antik Caféen tidligere havde sin beliggenhed, ligger Rørvig Street Food.

Rørvig Streetfood er historien om et sted, hvor folk i og omkring Odsherred kan nyde lækker mad og drikke i løbet af hele året.

Området summer af liv i hele perioden og der vil løbende være events og arrangementer til glæde for områdets beboere og gæster.

Om sommeren sker aktiviteterne i haven og i vinterhalvåret rykker vi inden for.

Mad og drikke

Maden bliver serveret fra food trucks der hver repræsenterer det lækreste mad inden for hver sit område. Der vil er alt fra asiatisk og indisk til burgers og meget andet.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event