SelfieBox.dk

Hvorfor leje en Selfiebox?

Når du skal planlægge et større event, er det vigtigt at have rigeligt med underholdning!

Hvad skal gæsterne foretage sig udover at snakke og drikke drinks?

Her er det smart at have lidt sjove aktiviteter stående, til at sætte lidt gang i festen og gøre det til en uforglemmelig dag for alle. Vi giver dig her et par grunde til, hvorfor en Selfiebox er fantastisk, til at gøre dit event sjovt, og give gæsterne plads til at fjolle sammen.

Med denne Selfiebox er det nemt at få alle med på billederne, uden at nogen skal balancere med en telefon og en stang, og uden at dine gæster skal gå ned på den høje kvalitet. Denne Photobooth er sjov både for unge som gamle, og er en god måde at få dem til at samle sig om en aktivitet, som alle finder underholdende.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event