Sct. Knudsborg, Brenderup Fyn – Via Slotsferie Danmark

Sct. Knudsborg

Sct. Knudsborg ligger ved Brenderup på Fyn med panoramaudsigt over Lillebælt.

Sct. Knudsborg har plads til 58 overnattende gæster fordelt i 26 værelser med 2 enkeltsenge i hvert. 18 af værelserne har eget badeværelse.

Til en hyggelig aften er det muligt at benytte stedets krostue med billardbord, dart, TV samt egen bar.
Fra 1. maj til 30. september er det muligt at benytte den udendørs swimmingpool.

Det er muligt at tilleje ekstra sovepladser i et eller flere af de små huse, der ligger på samme grund, hvor der hver har plads til 4 personer, således at der samlet kan sove 74 personer på Sct. Knudsborg.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event