Smagsrummet

Lokale i Aarhus centrum

Smagsrummet åbner sig for virksomheder, der ønsker at skabe et event med oplevelser i umiddelbar nærhed til Aarhus Centrum, omgivet af den smukkeste natur på Væddeløbsbanen – det kan være et salgsmøde, et netværksmøde, en personalefest, men det kan også være et foredrag, en vinsmagning, sæbekasserace på Væddeløbsbanen eller måske et showroom hvor du kan vise dine fede kreationer frem til potentielle kunder.

Vi har over 15 års erfaring i eventbranchen, og vi følger dig på vejen gennem hele processen fra rådgivning af det helt rette set-up, til design, projektledelse, afvikling og evaluering af eventet for at sikre, at du når i mål med dine ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad Smagsrummet kan forvandles til.
Hvad er din smag? Vi forvandler Smagsrummet til lige netop det, dit næste arrangement smager af.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event