Stylemann

Stylemanns Vision

Online mode er yt – Bliv Velklædt til Små Priser hos Stylemann

Online mode er ofte en kedelig affære. Men hos Stylemann er herretøj aldrig kedeligt! For os er det vigtigt du ligner en million uden at have betalt én.
Vi gør op med de kedelige konventioner herremagasiner altid har lidt under. Hos os får du en personlig behandling hver eneste gang og du ender med et produkt i høj kvalitet til en ordentlig pris.

Uden at gå på kompromis med service og kvalitet!

I dag er Stylemann en enkeltmandsvirksomhed, ejet og drevet af Johnny Gøgsig. Johnny var træt af den stigende upersonlighed han oplevede hos andre herremagasiner og internethandel især. Hos Stylemann skal der være plads til alle. Om du bruger 7XL, eller skal bruge et jakkesæt til et barn kan det fås i Stylemann, og altid med god service og et smil på læben. Til en ordentlig pris!

Det er Stylemanns bærende værdier.

Stylemanns Historie

Fra Tøjekspert til menneskekender

Stylemann startede for mange år siden som en del af en kæde af tøjbutikker uden karakter eller vision. I dag er Stylemann en enmandsvirksomhed der specialiserer sig i den personlige kundeoplevelse.

Hvor andre butikker, online mode og nethandel er upersonlige eller underlagt større koncerner går vi i den modsatte retning.

I Stylemann er der nærvær og fokus på DIG, uanset hvad du skal bruge af størrelse eller stil.

​Historisk er den ægte herremagasinoplevelse forbeholdt et ekslusivt prisleje. Det ønskede Stylemann at gøre op med; den inkluderende ånd blev derfor meget central for Stylemann. Derfor er det også muligt at få store størrelser uden at skulle i specialbutikker og betale urimelige priser. Det samme gælder for børn. Eller prisbevidste unge mennesker.

Stylemann er for alle, men især for dem der ønsker en personlig behandling.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event