Weddingdeluxe

Weddingdeluxe

Brudekjoler-Weddingdeluxe har eksisteret siden 2009.
Vi er bryllupsarrangører og har en fysisk brudekjole butik i Stenløse.Vi har 6 ansatte som hjælper på den store dag.

BRUDE STYLIST

Din bryllupsdag er en af de vigtigste dage i dit liv, og selvfølgelig skal din kjole skal være perfekt. Alt skal være perfekt på jeres store dag – sko, smykker, brudepigernes tøj, din mors tøj, og din fremtidige mands beklædning.

Planlægning af et bryllup kan være en følelsesladet rejse og kan til tider være stressende. WD’s service hjælper med at fjerne denne stress. Vi tilbyder dig gode råd og vejledning til at finde den perfekte kjole, sko og smykker.

Vi har et team af meget dygtige specialister til rådighed som kan hjælpe med hårstyling og makeup. Vi har fokus på det praktiske ved at hjælpe dig med at opnå det look du ønsker til din store dag og gøre det til en fornøjelig, stressfri proces.

Vidste du, at vi anbefaler, at du vælger din drømme brudekjole 6-8 mrd. før dit bryllup. Dette gør vi, fordi nogle producenter kan tage op til 5 mrd. om at sy en ny brudekjole. Så  er der ofte tilretning hos en skrædder, som også skal huskes i din tidsplan.

De 6-8 mrd. er ment som en guideline, der giver ro i maven og god tid til at finde drømmekjolen. Vi har altid butikken fuld af flotte kjoler, om du kommer 2 år eller 7 dage før brylluppet.

 

DESIGN DIN EGEN BRUDEKJOLE …

Vi samarbejder med 2 designer syerske i Danmark og 2 producenter i udlandet. De designer og syr brudekjolen efter dine ønsker og mål. Det vil sige, at du selv kan være med til at designe og sætte præg på din brudekjole. Vi tager alle dine mål og sammen prøver vi kjoler og finder vi ud af stilne skal være , hvilke blonder du ønsker, overdel eller underdel?

Brudekjolen bliver bestilt og ankommer om ca 6 mdr.

Priser på brudekjoler fra kr. 3995,- op til ca 13.000 kr,-

Book en tid og design din egen drømme brudekjole!

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event