WineXchange

Bedre vin!

WineXchange har specialiseret sig i salg af udsøgte champagner og bedre vine fra Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, Østrig og Sydafrika. En “bedre vin” kan også kun koste 75 kr., dem har vi også.

For os handler det om sjæl og nærvær, når vi taler om vine. Hvad vil vi selv drikke? Ikke hvad kan vi slippe af med at sælge med alle mulige smarte hestemarked tricks som 90% rabat. Vore dejlige kunder køber den rigtige kvalitetsvin til den rigtige konkurrencedygtige pris. Derfor har vi et tæt samarbejde med dygtige specialiserede vinhuse typisk fra mindre områder i de klassiske vindistrikter for at kunne levere dig en vin, vi selv drikker med stor fornøjelse. Vi stræber altid efter at have et sortiment, som afspejler vores kunders præferencer og ønsker i konstant udvikling.

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsvine i tæt dialog med vores kunder og ikke mindst levere en god service online.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde den helt korrekte vin og/eller vinmenu til dit event.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event