Velkommen til jeres profil

Her kan I ændre og redigere i jeres virksomheds profil og det vil vil udbyde til brugerne.
SE PROFIL
General Information
Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Telefon:
Adresse:
Land:
Billeder og logo
Her kan i uploade logo og billeder der beskriver jeres virksomhed bedst.
Logo
Cover billede
Galleri
Her kan du uploade billederne til din virksomhed.
Galleri billeder
Beskrivelse af virksomheden
Her kan i beskrive jeres virksomheds filosofi og idegrundlag. I kan også beskrive jeres styrker og det produkt i gerne vil sælge. Sørg for at teksten er fængende og inspirerende, da det netop er denne tekst som skal få brugeren til lige netop at vælge jeres virksomhed frem for andre. Fx. Hvor i er placeret, hvilket produkt der er jeres kerneprodukt, Hvor i leverer jeres services i landet mm.

Her kan du ændre/opdatere dine oplysninger, så de er korrekte.

-->
Regions
Vælg her hvilke regioner som i kan levere jeres produkt i (der kan vælges flere)
SERVICES
Vælg her hvilke services jeres virksomhed leverer. Husk på at lave en kort beskrivelse af jeres ydelser på de valgte services.
Hvis denne kategori vælges til, betyder det at jeres virksomhed kan levere et lokale med med bar til brugeren.
Prisniveau:
Hvis denne kategori vælges til, betyder det at jeres virksomhed kan levere catering services til brugeren. Med catering mener vi madvarer, både færdigtilberedt og mad der skal tilberedes. Altså det kan være slagteren der leverer en hel pattegris, restauranten der leverer en komplet buffet, menu til opvarmning eller andre former for mad til levering hos brugeren.
Prisniveau:
Hvis denne kategori vælges til, betyder det at jeres virksomhed kan levere dekoration services til brugeren. Med dekoration mener vi al dekoration til festlige lejligheder. Altså det kunne være blomsteropsatser, bordpynt, kulørte lamper, kunst installationer eller mange andre former for dekoration til en festlig lejlighed.
Prisniveau:
Hvis denne kategori vælges til, betyder det at jeres virksomhed kan levere drikkevarer services til brugeren. Med drikkevarer mener vi drikkevarer til festlige lejligheder. Altså det kunne være vin, sodavand, øl, alkoholiske drikke eller mange andre former for drikkevarer som kan leveres til brugeren.
Prisniveau:
Hvis denne kategori vælges til, betyder det at jeres virksomhed kan levere fotograf services til brugeren. Det kan være til stillbilleder, video optagelser, eller blot dokumentation af en festlig lejlighed.
Prisniveau:
Hvis denne kategori vælges til, betyder det at jeres virksomhed kan levere et komplet event til brugeren. Me komplet event mener vi at jeres virksomhed skal kunne være i stand til at tilbyde et komplet event, med alt hvad der hører til i en og samme leverandør. Så alt fra dekoration til overnatning til mad og drikke. Det kan både være hoteller, kursussteder men også eventkoordinatorer/planlæggere til kan arrangere det komplette event for brugeren.
Prisniveau:
Hvis denne kategori vælges til, betyder det at jeres virksomhed kan levere lokale services til brugeren. Med lokale services mener vi selskabslokaler, konferencecentre, kursus sale, eller andre lokaler som kan udlejes til brugeren.
Prisniveau:
Hvis denne kategori vælges til, betyder det at jeres virksomhed kan levere overnatning til brugeren. Med overnatning mener vi at jeres virksomhed skal kunne være i stand til at tilbyde en overnatning til brugeren eller dennes gæster.
Prisniveau:
Hvis denne kategori vælges til, betyder det at jeres virksomhed kan levere en service til brugeren som ikke lige falder i de andre kategorier. Det kunne fx være dyre udlejning, teambuilding eller andre ting din virksomhed kan tilbyde til brugerens event.
Prisniveau:
Hvis denne kategori vælges til, betyder det at jeres virksomhed kan levere personale services til brugeren. Med personale services mener vi udlejning af personale til brugerens event. Det kunne fx. være kokke, tjenere, opvaskere, bartendere, sikkerheds personale eller andet personale din virksomhed kan tilbyde til brugerens event.
Prisniveau:
Hvis denne kategori vælges til, betyder det at jeres virksomhed kan levere styling services til brugeren. Med styling services mener vi makeup artister, frisører, kvinde beklædning, herre beklædning eller andre former for personlig styling din virksomhed kan tilbyde til brugerens event.
Prisniveau:
Hvis denne kategori vælges til, betyder det at jeres virksomhed kan levere en restaurantoplevelse til brugeren. Med restaurant oplevelse mener vi at jeres virksomhed skal kunne være i stand til at tilbyde et et lokale med mad og drikke og alt hvad der hører til i en og samme leverandør. Det kan både være hoteller, kursussteder men også restauranter m.fl.
Prisniveau:
Hvis denne kategori vælges til, betyder det at jeres virksomhed kan levere teambuilding oplevelser til brugeren. Med teambuilding oplevelser mener vi at jeres virksomhed skal kunne være i stand til at tilbyde en oplevelse til brugeren eller dennes gæster der aktivere en hel gruppe.
Prisniveau:
Hvis denne kategori vælges til, betyder det at jeres virksomhed kan levere transport services til brugeren. Her kan det være udlejning af biler, busser, bryllups kørsel, hestevogne eller andre former for transport din virksomhed kan tilbyde til brugerens event.
Prisniveau:
Hvis denne kategori vælges til, betyder det at jeres virksomhed kan levere udstyrs udlejning services til brugeren. Det kan være borde, stole, tallerkner, glas, telte eller andet udstyr din virksomhed kan tilbyde at udleje til brugerens event.
Prisniveau:
Hvis denne kategori vælges til, betyder det at jeres virksomhed kan levere underholdnings services til brugeren. Det kan være både live musik, dj, foredrag, tryllekunst, komik eller anden form for underholdning din virksomhed kan tilbyde til brugerens event.
Prisniveau:

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event