Når du skal arrangere dit drømmeevent, er det vigtigt for os, at du har ro i maven

Send os en besked
Om du er skal planlægge dit event, eller gerne vil på portalen som leverandør, vil vi meget gerne besvare alle dine spørgsmål. Vi tager også gerne imod ris og ros, eller skulle du have en god ide til os.
Du skal blot udfylde med dit navn, mail, emne og dit spørgsmål, og trykke på send. Så svarer vi lige så snart vi har et svar.

  Om eventmakers.dk

  Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

  Kort om os

  Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

  I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

  Kontakt os her

  Vores partnere og brugere

  Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

  Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

  Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

  Opret leverandør konto Skab dit event