Nyheder og artikler

Her kan du læse nyheder og artikler om events og alt der dertil hører.

Nyheder

Når det kommer til bryllups planlægnings beslutninger, er det at vælge det perfekte bryllups sted, der passer til din smag og budget, en af ​​de vigtigste beslutninger, du skal lave. Ikke alene skal du overveje stedets beliggenhed og størrelse, men også catering og indkvartering til dine gæster. Du skal også undersøge og besøge utallige steder og overveje, om de bare passer til dit drømme bryllup.
Søgningen efter bryllups steder kan blive nedslidende, hvis du ikke ved, hvilken slags bryllup du ønsker. Hvis du rammer vejen til ‘Jeg gør bare’, uden at have nogen ide …

LÆS MERE

Prioritere dine bryllups leverandører
Bestem med din partner hvilke dele af dagen der er vigtigst for jer. Ønsker du at fokusere på bryllups menuen og drikkevarer, eller er underholdning og levende musik en vigtig del af dagen for dig? Er bryllups mode en prioritet, eller er det mere vigtigt at investere i din fotograf? At have denne diskussion inden du begynder bryllups planlægningen kan hjælpe dig med at beslutte, hvilke områder du virkelig vil bruge dine penge på, og hvilke områder du har råd til at skære på.
Forvent at gå over dit bryllups budget
Selvom vores bryllups budget ti…

LÆS MERE

Polterabends for piger er berygtede for at være mindeværdige, specielle og unikke lejligheder for at fejre bruden før den store dag. Men planlægningen og selve udførelsen af arrangementet? Lidt mere stressende. Men vi har dig dækket – tag en dyb indånding, og tjek disse 10 dos og don’ts for at planlægge et polterabend, der vil gøre hele processen nemmere, så du kan planlægge den bedste polterabend nogensinde.

Gør det personligt

Første punkt: Denne fest er til bruden, så sørg for, at du ved hvad hun vil! Spørg specifikke spørgsmål for at afklaret forventninger: …

LÆS MERE

En del af appellen i sommermånederne er, at de er en stor undskyldning for at holde en afslappet fest. Det er en tid, hvor familie og venner ser frem til at læne sig tilbage og slappe af uden for, drinks i hånden, overbevist om, at ingen vil sætte forventninger om formaliteter. Af denne grund behøver en udendørs havefest ikke at være avanceret for at være en god fest. Nedenfor er nogle tips og tricks til at gøre din planlægning minimal og din fest imponerende.
1. Hold det nemt
En rulle slagter papir eller brunt papir kan lægges ud som bordløbere og er en hurtig og nem måde at rydd…

LÆS MERE

At have gæster behøver ikke at fremkalde et mildt angst angreb. Her giver vi de ti bedste måder at forberede til en fest uden at miste overblikket; trods alt er den bedste vært en der rent faktisk nyder deres egen fest.

Forenkle gæstelisten. Jo flere personer du inviterer, jo mere kompliceret gør du dit event, og jo mindre mulighed har du for at snakke med hver gæst. Inviter tætte venner, et par personer, du gerne vil genoprette forbindelse til, og et par andre, du tror, ​​ville passe godt sammen med alle andre.
Start planlægningen tidligt. Vælg et tema og send ud invitationer 4…

LÆS MERE

Fra værtindegaver til det elskværdig farvel, vil følgende dos og don’ts garantere du er den bedste gæst til festen.

Svar til tiden.
Manglende svar til tiden er en stor faux-pas, for ikke at nævne et enormt besvær for din vært når det kommer til planlægning af fest, mad og drikkevarer. Send dit svar så hurtigt som muligt – senest 2 uger efter modtagelsen af ​​invitationen og en uge før festen – selvom du ikke kan komme.
Kom IKKE tomhændet.
Leder du efter en sikker måde at være en god gæst? Bring noget ud over dig selv til festen. Du behøver ikke at spende…

LÆS MERE

Fest med formål
Virksomhedsverdenen er afhængig af missionserklæringer og strategiske mål – lad ikke din kontor fest være anderledes! Tænk igennem, hvad du vil have folk til at tage med fra festen. Fejrer du et individ eller en virksomheds benchmark? En personlig livs hændelse eller en virksomheds begivenhed? For at få invitationen til at føle sig endnu mere speciel, overveje et foto i invitationen. Du kan også bruge invitationen til at nå ud til kolleger for hjælp til opsætning og oprydning. Uddele opgaver (dekoration, musik, opsætning, oprydning) og bede om frivillige fo…

LÆS MERE

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event