Rediger afdeling

Her skal du tjekke din afdelings grund oplysninger, samt indsætte en beskrivelser, der bedst muligt beskriver og kendetegner afdelingen i din virksomhed. Efterfølgende skal du uploade dit logo, et baggrundsbillede til din profil, samt en stemnings billeder til dit galleri. Når du har tjekket oplysningerne, og valgt logo, baggrundsbillede samt galleri, skal du gemme dine ændringer herunder. (upload logo, upload baggrundsbillede, upload galleri, tilbage og gem dine ændringer)
Firmanavn
Adresse
Telefon
E-mail
Beskrivelse
Logo billede
Cover billede
Firma galleri

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event